VM FALUN DAG 4

KALLARE NATT MINUS 4 °C I LUFTEN NÄR VI KOM UPP TILL LASTBILEN I MORSE  84% FUKTIGHET,  HÅRD PACKAD OCH ISIG SNÖ.

SOM VANLIGT TIDIGARE DAGAR SÅ FÖRÄNDRADES FÖRUTSÄTTNINGARNA RADIKALT UNDER DAGEN OCH VAR NATURLIGTVIS HELT ANNORLUNDA VID TIDPUNKTEN FÖR START ÄN TIDIGT PÅ MORGONEN.

ÅTER IGEN ETT STRÅLANDE LOPP AV STINA NILSSON VILKEN GRYM TJEJ – JÄTTE GRATTIS TILL DIG, SYND FÖR HERRARNA MED TEODORS OTUR OCH STRUL VID VÄXLING, TYVÄRR SÅ HÄNDER DET JU OFTA EN MASSA EXTRA SAKER VID SPRINTAR OCH ÄVEN OM JAG FÖRSTÅR ATT DET KÄNNS TUFFT FÖR STUNDEN SÅ ÄR DET BARA ATT BITA I HOP OCH TA NYA TAG OCH KOMMA IGEN.

DAGENS FÖRHÅLLANDEN OCH TYP AV DISTANS  –  SPRINT, BJÖD JU IN TILL ATT ANVÄNDA VÅRAN PASTA SOM OCKSÅ FÅTT SMEKNAMNET ”SPRINT TURBO”  SOM TOPPNING, OCH MYCKET RIKTIGT MED GOLDMAKER PARAFFIN HFP ZERO, GOLDMAKER PULVER FPD ZERO TOPPAT MED GOLDMAKER PASTA FPE PLUS SÅ TYCKTE BÅDE EMIL OCH JOHAN ATT DOM HADE RAKETER PÅ FÖTTERNA.

JAG VET ATT FLERA AV DE NATIONER SOM DELTOG I DAGENS FINALER HAR TILLGÅNG TILL SPRINT TURBON, MEN EFTERSOM DET SÅ ATT SÄGA LIGGER I SAKENS NATUR ATT MAN INTE UPPLYSER OM VAD MAN ÅKTE PÅ UNDER DAGEN SÅ ÄR DET INTE MÖJLIGT ATT VARKEN BEKRÄFTA ELLER DEMENTERA ATT MAN ANVÄNT SIG AV DEN ELLER DEN PRODUKTEN.

ATT SEDAN BÅDE EMIL OCH JOHAN TYCKTE ATT DOM FÅTT RAKETER UNDER FÖTTERNA NÄR VI LAGT PÅ PASTAN ÄR JU EN HELT ANNAN SAK…..

CIAO

LARS SVENSSON