SM DAG 5

2016 01 31

ÄVEN OM NATT TEMPERATUREN BLEV VARMARE ÄN FÖRUTSPÅTT SÅ VAR DAGENS SPÅR GANSKA HÅRDA OCH NÖTANDE OCH DET VAR PERFEKT ATT GÅ PÅ  DE HÅRDARE GRUNDER SOM VI HADE FÖRBERETT REDAN I GÅR. FUKTIGHETEN VAR OM ÄN INTE LÅG ( 75 % ) MEN I ALLA FALL BETYDLIGT LÄGRE ÄN TIDIGARE UNDER VECKAN DÅ DEN LEGAT RUNT 90 – 95 %,  OCH OFTA  ÄR DET VID LÄGRE FUKTIGHET  BRA ATT VÄLJA LITE HÅRDARE VARIANTER AV VÅRA VALLOR ATT GRUNDA MED, DET GER OCKSÅ BÄTTRE SLITSTYRKA – NOG SÅ VIKTIGT NÄR SNÖN ÄR NÖTANDE.

DET SOM BLEV DAGENS RECEPT VAR FÖLJANDE: GRUND MFP MINUS PARAFFIN SOM VI LADE REDAN I GÅR,  HFP ZERO PARAFFIN + FPD MINUS PULVER TOPPAT MED FLQ ZERO SPRAY.

EFTERSOM VÅR OFFICIELLA VALLA TESTARE PATRIK TALLBOM ÄR AKTIV ÅKARE I ÖSK SÅ HAR VI ETT BRA OCH GIVANDE SAMARBETE MED ÖSK DÄR DOM OFTA ÄR BOLLPLANK I SAMBAND MED OLIKA TÄVLINGAR OCH GER OSS VÄRDEFULL FEEDBACK, OM DET HELA TIDEN BEROR PÅ GOLDMAKER VALLORNA SKALL JAG LÅTA VARA OSAGT MEN FAKTUM ÄR ATT ÖSK ÅKARNA OFTA HAR MYCKET BRA SKIDOR, STARKT LOPP PÅ BRA SKIDORI DAG IGEN AV OSCAR KARDIN, GRATTIS OSCAR, PATRIK HADE OCKSÅ SUPER LAGG OCH BLEV JU TILL OCH MED UPPMÄRKSAMMAD AV STADION SPEAKERN ATT HAN GJORDE EN HÄFTIG UPPKÖRNING UNDER FÖRSTA VARVET, MED STARTNUMMER 49 VAR HAN EFTER FÖRSTA VARVET TROTS MYCKET TRÄNGSEL UPPE PÅ PLATS 19.

BRA TÄVLINGAR I DAG MED DOM TVÅ JUNIORERNA ÅTERIGEN PÅ PALLEN,  ETT EXTRA GRATTIS TILL ER BÅDA,  OCH NATURLIGTVIS GRATULERAR VI OCKSÅ ÖVRIGA MEDALJÖRER OCH ALLA ANDRA VÄL KÄMPANDE DELTAGARE.

LITE KURIOSA FÖR DEN SOM INTE KÄNNER TILL DET, VIKTOR THORN ÄR SON TILL ÖRJAN EMANUELSSON SOM DRIVER ÖRJANS SKID OCH SLIPSERVICE I BENGTSFORS  – ÖRJAN  SLIPAR PÅ EN TAZZARI MASKIN LEVERERAD AV MIG.

CIAO

LARS