SM DAG 1

2016 01 27

MED DOM TESTRESULTAT SOM VI FICK I GÅR MED HFP ZERO PARAFFIN TOPPAT MED FPD ZERO PULVER OCH DOM VÄDERPROFETIOR SOM FÖRELÅG SÅ VAR JAG REDAN I GÅR GANSKA SÄKER PÅ ATT DET INFÖR DAGENS TÄVLINGAR SKULLE BLI ” ETT LÄTT VAL ” –  OCH MYCKET RIKTIGT GÅRDAGS VALLNINGEN VAR SUPER ÄVEN I DAG OCH MÅNGA AV DOM SOM ÅKTE PÅ VÅRA VALLOR I DAG HAR INTYGAT ATT DOM HADE KANONSKIDOR.

LIKA LÄTT VAR DET SÄKERT INTE ATT HITTA RÄTT FÄSTVALLA FÖR DAGENS FÖRHÅLLANDEN, OCH ÄVEN OM VI INTE HAR NÅGRA FÄSTVALLOR I VÅRT SORTIMENT SÅ ÄR MAN JU I ALLA FALL INTRESSERAD AV VAD SOM KAN TÄNKAS FUNGERA ÄVEN I DEN VÄGEN.

SOM ” GAMMAL STAR’are” SÅ HADE JAG PÅ KÄNN ATT STAR’S GAMLA ”SVARTA NOLLA ELLER NOLL – TVÅA” SKULLE KUNNA VARA GÅNGBARA ALTERNATIV  I DAG – EFTER TÄVLINGARNA FICK JAG MYCKET RIKTIGT REDA PÅ ATT ÅKARE I DEN YPPERSTA TOPPEN HADE ÅKT PÅ NOLLAN TÄCKT MED NOLL – TVÅAN OCH HAFT SUPER SKIDOR.

STORA DIFFERENSER I DAGENS DAMTÄVLINGAR MEN CHARLOTTE KALLA ÄR JU VANLIGEN MED OCH KONKURRERAR I DEN ABSOLUTA VÄRLDSTOPPEN OCH ENLIGT HENNE SJÄLV SÅ GJORDE HON I DAG ETT AV SINA BÄTTRE LOPP FÖR DEN HÄR VINTERN, DÅ MÅSTE MAN SÄGA ATT DET ÄR MYCKET STARKT AV EN 18 ÅRIG JUNIOR, EBBA ANDERSSON ATT VARA TVÅA, BARA 1.12 EFTER KALLA, STRONGT EBBA.

OM DET VAR STORA DIFFERENSER I DAMKLASSEN SÅ VAR DET DESTO JÄMNARE OCH MERA RAFFLANDE I TOPPEN AV HERRKLASSEN EXTRA KUL MED EN JUNIOR – VIKTOR THORN SÅ HÖGT UPP I PRISLISTAN ÄVEN I HERRKLASSEN, VI GRATULERAR NATURLIGTVIS VIKTOR OCH ALLA  BÅDE MEDALJÖRER OCH ÖVRIGA ÅKARE, KVINNLIGA SOM MANLIGA  TILL VÄL GENOMFÖRDA TÄVLINGAR.

MED UTLOVAD SJUNKANDE TEMPERATUR UNDER NATTEN SÅ BLIR DET BLIXT FÖRE I MORGON.

CIAO

LARS SVENSSON